• -11,00 lei
Proiector Solar LED Jortan 100w, IP 66,...

Proiector Solar LED Jortan 100w, IP 66, telecomanda,

Experimentați iluminare de încredere și eficientă cu proiectorul solar Jortan Mini, echipat cu o putere impresionantă de 100W și un panou solar integrat. Ideal pentru iluminarea curților, grădinilor, aleilor și a altor spații exterioare, acest proiector este soluția perfectă pentru a vă asigura că fiecare colț al proprietății dvs. este bine luminat.

Caracteristici Remarcabile:

In stoc
119,00 lei 130,00 lei -11,00 lei

You can order: 100 quantity of this product
Fii primul care adauga o recenzie.
 

0761 727 609

 

Messenger

 

WhatsApp

 

Proiector Solar LED Jortan Mini - Iluminare Puternică și Eficientă

  • Putere de 100W: Cu o putere de 100W, acest proiector oferă o iluminare puternică și uniformă, ideală pentru iluminarea spațiilor exterioare mari.

  • Panou Solar Integrat: Panoul solar de dimensiuni optime, cu o mărime de 17cm x 27cm, este optimizat pentru a absorbi eficient lumina solară și a încărca bateria încorporată, asigurând o funcționare continuă fără a depinde de rețeaua electrică.

  • Durabilitate și Rezistență: Proiectorul este conceput pentru a rezista în condiții meteorologice variate, având clasificare IP66, ceea ce îl face rezistent la apă și la intemperii.

  • Telecomandă Inclusă: Controlați proiectorul cu ușurință folosind telecomanda inclusă, permițându-vă să ajustați luminozitatea și să activați alte funcții fără a fi nevoie să vă deplasați.

Aplicații Versatile:

Fie că este vorba despre iluminarea curții dvs., a aleilor sau a grădinii, proiectorul solar Jortan Mini este soluția ideală pentru a asigura siguranța și confortul în întuneric. Poate fi folosit și pentru iluminarea temporară a zonelor de construcție sau pentru evenimente în aer liber.

6 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist
Product added to compare.